Ranbir Kapoor is druk bezig geweest met het promoten van Shamshera, dat op 22 juli uitkomt. De reactie van de acteur op het feit dat hij woensdag door de paparazzi ‘papa’ werd genoemd, is door veel fanaccounts op sociale media gedeeld. In de clip wenste Ranbir ook acteur Ranveer Singh op zijn 37e verjaardag. Lees verder: Karan Johar huilde nadat Alia Bhatt hem vertelde dat ze zwanger was

Acteur Alia Bhatt maakte op 27 juni bekend dat ze een baby verwachtte met Ranbir Kapoor. Na haar Instagram-post kwamen veel beroemdheden, waaronder filmmaker Karan Johar, en acteurs Priyanka Chopra en Parineeti Chopra, feliciteerden Ranbir en Alia met de zwangerschap. Nu werd een video van ‘vader-to-be’ Ranbir’s interactie met paparazzi op grote schaal gedeeld op sociale media, waarbij veel fans reageerden op de geestige reactie van de acteur. Een fan schreef op Twitter: “Hij is zo schattig.” Een ander zei op Instagram: “Maza hi aagya (heb er echt van genoten).”

Toen de fotograaf zich buiten zijn ijdelheidsbusje verzamelde, hem ‘vader-in-wording’ noemde en hem feliciteerde, antwoordde Ranbir: “Tu chacha ban gaya, tu mama ban gaya (je bent nu oom).” Ook wenste hij Ranveer Singh, die woensdag 37 werd, een ‘gelukkige verjaardag’ en noemde hem een ​​’superman’. Toen hem werd gevraagd of hij een bericht voor Ranveer had op zijn verjaardag, zei Ranbir: “Gefeliciteerd met je verjaardag, super kerel. Hou van jou.”

Ranbir zal hierna te zien zijn in Shamshera met acteurs Vaani Kapoor en Sanjay Dutt. Nadat de trailer en teasers van de film waren uitgebracht, poseerden Ranbir en Vaani, die voor het eerst schermruimte zullen delen, voor een fotoshoot voorafgaand aan de release van de film. Op woensdag deelde Yash Raj Films afbeeldingen met Vaani en Ranbir, samen met het bijschrift dat verwijst naar hun personages in Shamshera: “Elkaar gezelschap houden… Balli en Sona.”

Alia Bhatti is in Londen voor de opnames van Heart Of Stone, haar Hollywood-debuut met Gal Gadot en Jamie Dornan. Alia en Ranbir zouden voor het eerst samen te zien zijn in Brahmastra Part One: Shiva. In de film spelen ook Amitabh Bachchan, Nagarjuna en Mouni Roy, en de film zal op 9 september in de bioscoop verschijnen. Brahmastra wordt geregisseerd door Ayan Mukerji.

.

By admin

Leave a Reply

Your email address will not be published.